preg ke tak

Malam tadi balik keja check upt test dua line ...sdangkan saya dah kwguguran miggu lepas normal ke tu

12 Các câu trả lời

Kndungan brpe mnggu sis gugur tu? Klu kes kkak sy mi sy pn xpsti dia gugur kndungan brpe mnggu, tp lps dia gugur tu dia blum lg brsma dgn suami, then lps tu disahkan pregnant.. mak ckp ad 2 kntung, 1 je gugur.. xpsti la btul k tak😬

5y trước

InshaAllah.. jgn brharap sgt tp sntiasa positif dgn Allah je😊 moga2 ad rzki utk sis

Sy keguguran xde pulak double line..slpas shri pendarahan try check upt..trus xde dh double line..tpi waktu tu sy blum btl2 keguguran...cuma pendarahan je...esoknya bru btl2 keguguran..

klau bru minggu lps mean msih ada lg bacaan hcg cm rendah je..msih awal lg.. dlm ms 2 minggu hcg biasa mmg ada lg wlau keguguran..sis cuba test lg next week

Pegi klinik / hospital utk cek.. Dktor sgt bimbang kalau masih ad sisa baki keguguran yg baru ni.. Kalau x de apa2, alhamdulillah.. But better u go and check

5y trước

Ow yeke. .. Risau pula saya ...hari khamis ni baru pegi jumpa doktro

Saya pon pernah mcm tu sis . Alhamdullah , sekarang dh 37+ weeks . Tapi klau tak yakin better p cek la.

Mugkin ad lagi tu sisa kguguran xbersih xkuar habis boleh jadi jgk bila cek upt mmg dia akn double line

Sy guguran then mmg check upt clear after 2week..selang seminggu dua ada spotting..sekali check sngkut lgi...

5y trước

Bole sis,ikut kajian..rasany still ad telur2 y masih hidup n masa tu still subur..sebab tu bila org gugur..doc x sarankn bersama lg..1st tkt sngkut,2nd rahim x kuat.. Itu je..bergntung kepada individual tu

Actly after gugur mmg akan ada double line lg...try tggu seminggu dua lgi sis..then check untk cnfrm.

Hormon hcg masih tinggi sbb baru lepas keguguran sbb tu naik double line

5y trước

Bnyak mcm dtg period ...

Sy mengandung balik around 3 week after gugur...tp nurse tktahu pun..

5y trước

Ow yeke ...boleh mngandung lagi ke klau dah gugur