upt

hi ,smlm sy test upt ,but bila tgok result tu negatif, tp bila pagi tadi tgok balik upt tu, ada double line, but samar2 ,confuse pulak ? ,ada yg pernah mcm tu tak

4 Các câu trả lời

alhamdulillah mmg btol sy prgnnt, cume mse test tu terlalu awal, esok tu bru nmpk double line, skrg dh 20weeks

4y trước

Sis..yg cek awal aritu tu bru bpe minggu ya?..sy pun samar2..masing2 menunggu kepastian..

Try test lagi skli awl2 pagi..pastikn tgk btul2 sbb klu lama biar tkut jd false result..

Kalau dah lebih tempoh yg sepatutnya boleh jadi evap/false line. Nanti repeat la lg ye

Org test upt awal pagi taw.. Bukan mlm tadi pastu tgk result pagi esok.. Huhu