Komen Perli

Makin lama makin banyak tgk komen mummy² dlm ni memerli, klu rasa x senang dgn soalan org tu, tak payahlah smpi komen perli scroll je laju².kesian dorg.Ye la, dalam dunia ni x semua pandai, klu semua pandai confirm dunia kita harmoni belaka.

58 Các câu trả lời

Ada hp. Boleh download apps ni dh tntu bijak pandai. Kalau xtau pape dia xd apps ni n yg pntg xpakai smartphone. Ape kata guna kebijaksanaan tu cari ilmu skali. Bukan mengharap org suap semua info. Pandai la cari. Kalau rasa btul2 xyakin baru tanya. Lg2 bab spotting bleeding. Dh tau preggy cepat2 pg jmpe doktor. Bukan cepat2 amik hp bukak apps tanya org.

5y trước

Judgemental

Hahah yg ni sy stuju. kalau tk ape tujuan apps ni diwujudkan kan? Biasenye yg rjin brtanya ni rata2 first time pregnant tk tau Ppe kan.. Lagi 1 mula2 kite kena tnye org trdekat n pngalaman mcm mak kite ke.lg detail diorg bgitau siap pesanan lg. Kalau pasal2 info2 ksihatan ke bolehlah kite tnye kt sni sama2 brkongsi pngalaman.

Btl sis .. Saya pn perasan jgk ..bg Saya senang je tk suka tk pyh jwp .. lg satu ,tk semua yg bertanya tu berpengalaman ,Ada yg baru pertama Kali mengandung ,Ada yg baru dpt baby ,normal lah klo tk Tau Dan bertanya kt sni . Kita sbg yg senior ni yg Mana nk jwp ,Kita jwp .. yg Mana mls nk jwp ,tk pyh lah perli² ..

Hihi.. Ingat kat FB je ada yg perli2.. 🤭 Kadang kesian yg bertanya... Yang up upt tanya pregnant ke tak...? Nak kongsi kegembiraan je.. bukan nak tanya sangat pun sebenarnya... ☺️ Apa2 pun thinking positif je dah lah.. tak payah perli2.. kan senang... 😊

5y trước

Hmmm tula.. awal2 join apps ni rase cleann jer.. makin lama makin toxic mcm fb 😂 ingt kn kalau share antara ibu2, boleh faham.. rupanya ada jugak yg mengecam..

bukan memerli sbrnya. skang byk ilmu boleh dpt dr gogle atau org lame2. bila up tnya soalan yg bukan2. up upt terang2 kt plstik die ade tulis lau 2line ngndung. tp still nk tnya soalan. abis lau org perli kena la terime.. lumrahhh

5y trước

Setuju. Orang xperli pun dia sendiri yang terasa. So how?

Aah betol tu... orang tanya soalan, dia jwp dgn kasar, perli2 orang pulak, siap berjemaah perli nyaa tu.. jgn laa mcm tu kan? Xbgus laa jadi orang yg suka komen perli2 ni.. kalau xsuka just scroll je, kalau xsuka pun xpyh nk komen.. bukan susah pun kan..

Saya pun mulai perasan akhir2 ni..asal tyk jk..sruh p klinik..tyk dr...kita ni mnta pendapat...manalh tau ada yg pengalamankh...bknnya soalan kita mnta dkecam... Kdang takut mau tyk soalan sdh dalam ni...sbb ramai tk membantu dh..

4y trước

ko lg kuat kecam org..jgn tunjok alim la klau ko sndri ada komen mcm bdk xsek bile org brtnyakan soalan..lol

Biasalah tu, semuanya konon meluat dengan soalan ibu lain. Padahal dulu dia pun sama je tak tahu juga. Bila dah tahu, sibuk perli orang macam orang lain tak pandai. Dia je pandai. 🙄

Betul 2,ade jugak trkena.. kite bertanye sebab nk kan kepastian so bile d jawab siap ngan ketawe2 lg mcm mmperlekehkn ape y kite soal 🙄.. Klau rase2 smue dah perfect xyah joint apps ni,sila buat apps anda sendiri tanpe pertanyaan 😏

5y trước

Awk tanya soalanapa?

Betol sis .kadang kesian dekt orng yg tnya tu...biasa la,kadang terlebih excited,mungkin first preggy..bnyak bende Yang xtahu... Kalau rase semak dengan soalan2 tu,apa kata korang uninstall je..