menyamoah dgn iklan

bukan taknak komen, tapi setiap kali nak komen, selalu keluar iklan sopee lepas komen tu. makin menyampah dh dgn app ni 😭😭

2 Các câu trả lời

hahaha 😂 Sama la sis..kdg2 nak baling fon je rasa...baru nak tekan kat Komen dah keluar shopee..baru nak tgk status² ibu dlm ni dah keluar shopee..nak tekan back Pon keluar shopee ajerrr memanjang...🤣

4mo trước

hahahaha btul tu 🤣

tambah pula sekarang ada ads temu tu, geram betul, dia keluar je ads auto remove apps, lepastu buka balik 😂 emosi betul rasa.