Be positive mummies

Hi semua. ? Saya cuma nak pesan je, walaupun korang rasa soalan yang mummy lain post tu macam “kurang sesuai/kurang cerdik”, janganlah jadi bitter dengan komen yang bukan-bukan. Kalau nak jadi bitter, kena berani post komen not as anonymous, baru lah famous terus kan ? I gurau je bab famous tu. Belajar lah untuk scroll laju-laju post yang korang tak suka. Tak perlu react, tak perlu like pun. Scroll buat tak tahu je. Mudah kan? ❤️ Jaga environment community dalam app ni. Kalau rasa asyik nak hentam orang je, tolong uninstall app and keep your bitterness to yourself.

2 Các câu trả lời

betul tu .. kesian kat mak2 yg sdg pregnant manatau diorg terasa ker apa kan .. lpastu buat org down .. x ker kesian dgn baby dlm kandongan gara2 ayat negatif ..

4y trước

biasa tu sis , kdng org x fikir perasaan org lain .. kalau kene kat sendri , tau sentap lpastu ..

kalau yg jenis soalan upt terang 2 line tany positif ke tak tu camne? hurmm macam dia cuma tau kencing je tapi tak tau baca ke ape

4y trước

haah , btol tu .. semua manusia ada perasaan .. lebih2 lagi mommy preggy, sgt cepat emosi .. kesian laa jugak dgn org .. jgn laa fikir perasaan sendiri jer .. nanti oneday org buat kat kite jgn sentap pulak