air ketuban

Macam mana nak tahu kalau air ketuban keluar sikit sikit? Memang dapat rasa ke air ketuban tu keluar dari vagina kita kalau sikit sikit? Help me mommies

14 Các câu trả lời

Air ketuban takda bau Dan mengalir terus.. Pengalaman saya lah...

4y trước

Ooo kira tak ada lah air ketuban yang keluar setitik setitik? Sebab saya pakai pantyliner, ada keputihan. Memang rasa pantyliner tu basah tapi tak sure keputihan ke atau air ketuban sebab dah sarat ni. Jadi risau pulak yang keluar tu keputihan ke air ketuban.

sy pn nk tau..klu air ktuban kluar ckit2 tu mcm mne

X ada pgalaman lgi..

Up