KETUBAN LEAKING MACAM MANA ??

Assalamualaikum , nak tanyaaa biasanyaa kalau ketuban leaking yang menitik tu akan keluar sikit sikit secara berterusan atau keluar sikit then stop time tu ? Semalam lepas sembahyang masa nak baring tu terasa macam air keluar dari vagina tapi sikit je , bila pegang jernih dan tak berbau lepastu dah takda . Then kalau air ketuban leaking biasanyaa kita akan ada rasa sakit ke ? Kandungan dah masuk 37 minggu 6 hari . Mohon share sebab first pregnant .

2 Các câu trả lời

wsalam .. better sis pegi hospital .. air ketuban mmg xrasa sakit .. air nya tak bole di kawal klu turun .. Ada air ketuban yg turun sikit2 ada yg turun mcm air terjun .. 37 weeks dh bole bersalin tue .. better pegi hospital takot sis xsedar air ketuban dh habis sbb turun sikit2 .. nnt baby lemas

sy dulu 37w gak air ketuban pecah.. terus g klinik, klinik suh g hospital.. 2 hari gak kt wad baru bersalin.. sepanjang leaking tu setiap kali tukar pad kne tunjuk kt nurse, sbb nurse nak pantau takut kena jangkitan kuman ke ape..

3y trước

klau dipegang dia jenis cair dan melekit skit keputihan tu dan dia kluar msa bngun tdo..memang terasa tpi bau keputihan klau x pakai pad lah..