Due 30/7/24 , Dah selamat bersalin 2/7/24🫢🥰

Bersalin pd 02/7 , sebab leaking air ketuban 1/7🥺 3pagi lebih. Bersalin 36weeks+, Alhamdulilah 3/7 terus dpt discharge. Sy kena induce sebab kes leaking kena bersalin dlm mse 36jam. Sy bersalin di HSA. Semua dh selamat, sy doakan rakan2 seperjuangan dipermudahkan urusan bersalin nanti🩷

18 Các câu trả lời

Wahh. Tahniah sis selamat berpantang. Sy due 29/7. Dah seminggu lebih perut asyik mengeras jer. Tp xde la 5 atau 10mnit skli. 9/7 nt cukup 37w klu sama mcm abg2 die ngam2 37w bby keluar. Harap yg ni pon sama la sbb bby besar jgk klu blh xnak la peram lama2 takut makin besar 🤭

Alhamdulillah wah best nya da bersalin..due sy 21/7 tp skrg da kerap mengeras da perut tp tk de la 5 minit atau 10 minit skli mcm tu.. harap2 la sebelum due baby da keluar sbb doctor ckp baby besar.. doa kan sy ye sis da la tengah berjauhan dgn husband

3mo trước

Due kita sama, saya asyik sakit belakang dan pedih ulu hati. Perut kerap jgk mengeras, tp takda turun tanda apa lg. Risau kalau pegi pac, dktr suruh balik plk

waaa best nya sis kita sama due 30.7.24 ni tpi saya langsung takde tnda2 nak brslin 😣asik mengeras je perut tak larat dah than skit tak selesa ada tips tak brslin awal

3mo trước

ykaaa tq ☺️

due sama . best nya dah bersalin . doa kan kami ya sist semoga kmi dpt bersalin dipermudahkan .. 36w3d . perut mengeras ja . tpi blm turun tanda lagi 😌

Alhamdulillah selamat berpantang,mcm mana rasa leaking air ketuban ?keluar sikit ke direct banyak? masa leaking tu ada campur sakit perut tak? kita nya konfius

3mo trước

sy due 2/7 tp da pech ketuban 23/6.. kne induce sbb GBS so alhamdulillah bby selamt kua 24/6..sy doakn kalian semua dipermudahkn urusn bersalin nnt ye ❤️

Bestnya. saya pon due 30/7. dah tak tahan sakit pelvic sangat2. tak boleh jalan banyak. Nak beranak skrg je 😭😭 doakan saya

bestnyaaa alhamdulillah rezeki awk besalin awal selamat berpantang❤️sy yg due 13/7 ni blom besalin lagi🥺

3mo trước

sama lah kita sis 😅

salam nk tnya camne prosedure bersalin dkt HSA. labour dgn wad ok ke? ke masih padat?

3mo trước

klau ad masalah biasa nya urusan tak lame...macam sy ank pertame dari kulai naik ambulance terus kecemasan masuk labour room xtunggu lama...dpt pulk yg sambut baby time tu doktor perempuan n nurse perempuan yg jage ...

Okey ke sis bersalin Hsa? Sy pun bakal bersalin dkt sana.. Bersalin pkul berapa?

Saya due 20/7 tapi masih belum bersalin doakan saya cepat bersalin juga te