xda mood nk "bsama" suami

maaf pos kt sini, xtau nk crita kt mana lg.. just nak meluah sbb byk sgt benda dlm fikiran ada x wife dlm ni yg rsa sma mcm sy.. bila bsama dgn suami buat2 stim n seronok.. hakikatnya xlah snikmat mana pun.. sakit adalah sbb suami xda foreplay, plincir pun guna air liur sj.. sakit bila msuk trutama bgian dekat perineum sy jrg klimaks bila main dgn suami.. dah bgtau tp ttp mcm tu jgk la.. sy buat2 excited sbb nk snangkan hati suami.. tp lps bsama rsa xpuas smpai kdg tpksa "mastur****" baru bole tido slama ni xkisah sgt pun.. tp sjak ada anak ni, kmi kurg msa bdua.. suami lbh kerap main fon.. msti sy yg mulakan nk crita, nak cuddle, spend time bdua.. klu xmulakan, mmg fon xlepas dr tgn suami.. suami mdekat n bmesra time nk "bsama" sj.. lps tu smbung main fon semalam adalah gaduh sikit.. pastu trus tidur cmtu je, dah xda sesi pujuk memujuk, bgun pg td pun mcm tu.. suami nmpk xkisah sgt pun, bbeza sgt dgn sblm kawin sy dah mula mcm tawar hati.. mcm pathetic sgt nk phatian.. rsa mcm nak jauh2 dr suami, xnk serabutkan fikiran.. rsa xseronok pun hidup brumah tangga ☹️

12 Các câu trả lời

Sebenarnya mmg susah nak bagi suami fhm. Tp apa kata awk mntk husband awk try tukar2 position mana yg awk rse sedap kt awk. Sbb sy sblm ni pun mcm awk jgk tak pernah rse sedap. Tp satu haritu sy rse mcm sy jumpa position yg bantu sy capai klimaks. Sejak dari tu sy mmg guna position tu je. Lps dah jumpa satu position sy explore lg position lain so skrg ada 2 3 position yg bantu sy klimaks. Awk boleh je share video ke apa2 nakal dgn husband tau. Tak pun ajak dia tengok filem2 romance kt netflix yg ada banyak babak2 hangat. Nanti ckp kt dia haa awak nak mcm ni la supaya hbgn hangat. Takdan dia mntk masa layan movie tu awk buatla mcm dlm movie awk tgk tu. Sama2 usaha k. Saya tau tak mudah nak ubah suami tapi takpe ikhtiar usaha tau. Semoga dipermudah urusan ❤️

2mo trước

Tp kan. Bila position yg kite suka tu. Suami pulak cpt nak tuu. 😂 husb ad try pakai ubat kuat, K.O sy, lunyai 😅 betul kuat smpai sy pun tk berdaya hahaha. Mcm mana nak slow talk tu ye. Tkot silap ckp dia terasa ke apa

Haritu suami tanya knp syg jrg klimaks? Sy jwb sy takde nafsu..tak turned on langsung.. beza dgn masa sebelum beranak.. mungkin asbab perancang.. atau badan letih urus anak urus rumah dn sy berkerja, support ekonomi fmly lgpn suami jenis main jolok je mmg takde foreplay ke apa.. dia ajak dia dh keras pastu sapu lubricant and jolok je.. sy ckp sy sakit sbb tu tak rasa orgasm langsung.. tp lubricant tu membantu la sbb sy mmg kekeringan dh kt bwh tu.. sebelum ni suami main guna jari terus basah..sekarang tak langsung.. sy sampai google mcm mana nk increase libido balik... sbb tu tanggungjawb sy sbg isteri.. sy kena puaskan dia.. kalau dia suka tgk sy orgasm susahla huhu

Hai puan. Kalau kering dan rasa sakit utk bersama, cuba puan try guna lubricant/pelincir. Selamat je even puan hamil nk guna pelincir tu sbb saya dah tanya/rujuk doctor. saya guna pelincir brand durex yg bau strawberry botol warna merah sbb saya kdg2 ada masalah kering juga. Its goodd n selamat je. Cuba la. Pastu kalau boleh, suruh suami foreplay dulu, bagitahu part mana puan suka dia sentuh/buat. Klau suami x bagi kerjasama/buat xtahu jgk cuba slow talk. Bincang/heart to heart. Tapi itulah sesetengah lelaki ni ada je yg susah nk slow talk. Tapi saya harap semoga dia boleh dibawa slow talk. Take care.

rasaya kbyakan prmpuan mmg xkn puas bila bersma..sbb suami bila keras twrus sumbat je..lps tu tido..mcm sy la kan..mula2 husb pon mcm segan2 sume..lps tu sy amek tgn dia letak kat vgina .. lps2 tu dia pon pndai da..main2 kt situ dulu..main kt puting ...kdg sy bsh dulu sblm dia..kalau suami yg pasif tu kita rangsang diri kita smdiri dulu..main2 kt bwh tu..atau masa suami tgh main tu kita main la sndiri vgina kita bg basah..guna pelincir jgn guna air liur jadik kesat n nnti sakit ..sng2 google la foreplay tu ape..screenshoot bg kt dia.

Allah ciptakan kaum hawa kuat batin nya,dan kaum Adam kuat zahirnya...lelaki kuat tenaga bekerja,bertukang dsb..tapi batin tak kuat..begitu sebaliknya dgn wanita..so,kita sebagai isteri wajib tau apa yg suami perlu,apa yg kita perlu..awak dan suami kena face to face talk about *sex environment*..bagitau dia,nk bagaimana,style apa.. foreplay atau tak..sama2 luah..and,kalau dia setuju,u all boleh watch *blue movie*..utk cari kenikmatan masing2..rahsia rumahtangga bahagia adalah hubungan kelamin..seminggu wajib 3-4kali..ini adalah fakta.!

2mo trước

Jgn pelik2 tmbh dosa. Blue movies haram.

i pun pernah jadi mcmni, husb suka pakai air liur sampai satu masa dh tk tahan sbb kita tak betul betul terangsang, tak betul basah i ajak dia baring sebelah lepastu i ckp apa yg tak puas😕first mmg kdg laki ni tk terima sbb dorg ni fikir dorg hebat atas katil, hebat buat kita tapi hakikat nya kdg ngeh juga😂so start situ i ckp i terangsang kalau dia buat mcmni, dia buat mcmtu.. smbil ckp smbil tngn merayap, but you biar je sbb nk ajar laki ni mcmtu la kalau tak yg dorg tahu terus zupp masuk, keluar, selesai😒🥲

Dlu cmtu..suami nak sy bg je.. Last2 sy stress, slalu sembang dirty talk dgn dia. Dia nk apa, sy nk apa, Skrg dh 8 bulan tp sy byk beli baju tdur jarang2 sbb tu yg husb suka. Jenis2 baju tdur n jenis2 foreplay cmne.. Mmg kena detail sbb diaorg takda pengalaman sebelum kawin 😂 katanya kalau dh pandai tu confirm2 main prmpuan before kawin.. Bincang2 k heart to heart 🤭 sy rasa awak bukan xde nafsu, cuma nafsu xpuas, so badan jd stress sbb badan nak sgt benda tu lg2 time pregnant mmg hormon mencanak2 naik

husbnd sya pulk hri2 ajak bersama kadg2 saya bukan nk menolk tapi kadang badan letih jaga anak kecik lagi..and kadang bila tak main 2 3 hari baru feeling nak main tu ada tapi suami saya mula dari foreplay dlu sblm ni dia tak pandai and saya cuba bgitau slowtalk yang cuba mula foreplay mcm cerita2 po**..and sis cuba guna pelincir sbb sya sblmni pn mcmtu guna air liur je and lama2 melecet sakit..kalau boleh cuba smbng dngn husb slow2 and bagi tips yg boleh dia cuba fahm mksud kita nak

maaf ak mnyampuk..klu xpuas wktu bersama biasanya xde foreply..so korg mmg x stim...asal boleh je...yg kdua suami cpt pncut ..mmg xkn puas la jwbnya..dah la xde foreply ...so ..ak suggest beli ubat utk suami tahan lama..n ajaklah suami utk foreply sblum pedang dia bkerja....

dah slow talk dengan suami pasal ni? bincang elok². kalau nak bersama tu cakap je awal² nak mcm mana sbb laki ni kadang tak tau/sedar bini nak mcm tu mcm ni. tau nak rodok je 😂 sis slow talk dengan husband apa yg sis tak puas hati. kena ulang² bgtau husband

2mo trước

ha btul...laki ni mmg kna repeat bnda yg sama...xpuas ati atau ap..kna bgtau ..lg 1 try la nakal2 ngn suami..ubah cara...dia stim lbih korg pon dpt habuan jgk..