xda mood nk "bsama" suami

maaf pos kt sini, xtau nk crita kt mana lg.. just nak meluah sbb byk sgt benda dlm fikiran ada x wife dlm ni yg rsa sma mcm sy.. bila bsama dgn suami buat2 stim n seronok.. hakikatnya xlah snikmat mana pun.. sakit adalah sbb suami xda foreplay, plincir pun guna air liur sj.. sakit bila msuk trutama bgian dekat perineum sy jrg klimaks bila main dgn suami.. dah bgtau tp ttp mcm tu jgk la.. sy buat2 excited sbb nk snangkan hati suami.. tp lps bsama rsa xpuas smpai kdg tpksa "mastur****" baru bole tido slama ni xkisah sgt pun.. tp sjak ada anak ni, kmi kurg msa bdua.. suami lbh kerap main fon.. msti sy yg mulakan nk crita, nak cuddle, spend time bdua.. klu xmulakan, mmg fon xlepas dr tgn suami.. suami mdekat n bmesra time nk "bsama" sj.. lps tu smbung main fon semalam adalah gaduh sikit.. pastu trus tidur cmtu je, dah xda sesi pujuk memujuk, bgun pg td pun mcm tu.. suami nmpk xkisah sgt pun, bbeza sgt dgn sblm kawin sy dah mula mcm tawar hati.. mcm pathetic sgt nk phatian.. rsa mcm nak jauh2 dr suami, xnk serabutkan fikiran.. rsa xseronok pun hidup brumah tangga ☹️

12 Các câu trả lời

sy pon da kurg bernafsu sbb kalau bersama pon tk kan puas ..bila suami nak bgi je ...lelaki ni kdg pkir kpuasan diri dorg jee ...da ckp pon sama je 😅lgipon da penat urus ank n rumah mmg nk bersama pon tkde mood ..

iya sis Sama juga saya pun macam tu 🙁