TAKOT NAK BSAMA

Hi mommies..boleh tak kongsi pengalaman sapa2 yg serupa ngan sy..sy 1st mom n kandungan dah 33w+.sy tbca akhir2 trim ni kne slalu bsama ngan suami..so sy try jg.tp masalahnya sy dr ari awal preggy lgsg xda mood nk bsama tmbh2 lg bla bsama rasaa sakit je...memang ada pembawaan mcm tu ke..tolong sy mommies😭mcm mna nk tangani masalah ni...sy try jg ajak suami,sbb jarang sgt layan suami kadang sbulan tu sklai jer..tp bla dh bsma tu susah sgt nk klimax,smpai suami pun xbrani truskan.kdg ksian jg kt suami sbb stop mcm tu je..kdg dia risau jg 😅.sy usaha jg tp kali2 mcm tu lah jd nya..apa patut sy buat... #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

sama ngn sy...da 2 kli pregnant msti nafsu tkde ..kesian suami kdg sbulan skli je layan..tu pon paksa diri layan ..sy guna lubricant jee ..mmg time bersama ada rse tak selesa kdg mcm sakit ngilu gitu ...tpi tahan jee🥲 walaupun rse nk marah kdg😂

7mo trước

time pregnant je la mcm tu 😆 ..harap lps bersalin nanti makin okey😂

samaa... sakit n bawah ada kesan macam luka. kenapa ye... normal ke 🤔

7mo trước

da berpa week?

klu sakit pkai lubs. xde masalah.

7mo trước

kne cuba lubricant lain ..sy beli mcm2 jnis try ..ada yg sesuai ad yg tk ..kdg ada jnis tk bpe licin n cpt kering