Keliru ingin tau

Maaf nak tanya saya da abis pantang kira masuk ni da 2 bulan .,cuma saya keliru masa abis pantang 44 hari darah nifas da xde .,cuma baru² ni saya cam ada rasa sakit sikit cam senggugut da pagi tu ada keluar darah sikit tapi xbanyak dengan esoknya da xde darah tu .,saya nak tanya tu darah nifas yg keluar xabis atau pun darah period ya .,maaf tanya sbb ni baru first time baby first

1 Trả lời

Darah nifas ni ikut badan orang mommy. Tapi klu ikut kira 60 hari.. Pling lama. Mcm sy ambil pndekatan.. 60 hri.. Slps 60 hri bru la sy kira drh itu drh uzur sekiray blku pndrhn.. Wallahuam.