Haid waktu pantang

Salam smua NAK Tanya...sy duk pantang skrg...Hari ke 28 pagi darah nifas cam da berhenti...then Hari ke 29 kluar pula byk darah cair pula...mmg cam darah haid...bau cam darah haid...sakit cramp juga...da dekat seminggu still heavy sgt darah kluar...semalam pi kat doctor..doctor kata ni darah haid....blh ka waktu pantang dlm sehari nifas abis trus darah haid kluar...?

1 Trả lời

Boleh je . Ikut orang . Ada orang langsung tak period sampai setahun sebab susukan anak . Macam saya seminggu lepas pantang period ,sekarang pun tiap tiap bulan period