Hbis pantang tiba2 hari ke 51 mai blik darah,tu period ke,maaf bertanya sbb keliru sikit

Fikirkn nifas tapi rasa senggugut darah pun bnyk mcm period,adakah ini period,full BF,tlg jwb?

8 Các câu trả lời

darah nifas keluar antara 40 ke 60hari. kalau dah stop lebih 15hari bru kira period. kalau x ckup 15hari still nifas. kalau dah 60hari, ade stop kejap even 1hour, kira period. kalau x stop langsung, kira istihadah.

ya period. darah nifas maksimum dikira 60 hari TANPA BERHENTI. kalau hari ke 30 dah kering & tak keluar lg then hari ke 51 dtg semula sudah dikira period. harap jelas & membantu☺️

kalau darah nifas dah berhenti sebelum tu dan tetiba keluar darah merah/fresh itu period..dulu sy pn full bf,mmg habis nifas lps seminggu terus period..

2y trước

dh cukup 60hari ye lps seminggu baru period

darah period. sy pula lps bersalin. darah nifas ngam2 30 hari stop. sehari kering lps tu luar darah balik. bau xsama dgn darah nifas.

2y trước

darah nifss kne berhenti 15hari dulu bru kira period. x ckup 15hari still nifas. unless dh 60hari. dh stop kejap even 2jam bru kira period. kalau x stop langsung kira istihadah

Hai kita sama.. Itu period.. Bf tapi period juga..

Ya betul tu. Period.

period tu puan

period tu