darah nifas

Sy da masok hr ke 51 tp darah nifas tk abis lg..tk bnyk cuma ketul ketul y kuar tp minggu lepas semnggu lebih xde ni ad blk...mmng cm tu k momyy.

2 Các câu trả lời

Sminggu lepas tu suci xd ap lgsung ke? Klau ya. Mgkin sis dh priod kalini.. 😅

5y trước

Xde langsung...tp kalau period knpa sikit n hnya ketul ketul je kuar sis...sy kompius...sebb sebelom nie pada hri k 30 sme juga pernah stop dlm 5hr pastu ad lg ..smpai skrng blom mndi lg..nk mndi takot ad lg n skira nye darah nie abis sy da boleh mndi wajib ke momyy??

Selalunya 60 hari