ubat lembutkan najis selepas bersalin

Maaf mohon pencerahan ibu ibu, ubat lembutkan najis brand apa yg elok utk digunakan selepas bersalin dan selamat utk bf. Yg saya pernah tahu duphalac dgn lactul je. Siapa pernah pakai antara dua produk ni? Boleh bg review tak?? Dan ubat sembelit ni kalau czer still boleh amik ke?? Ada pape kesan tak?? (Anak first. Jd blom ada ilmu, terima kasih yg mana sudi bg pendapat ☺️)

15 Các câu trả lời

Pytonatal nona roguy bila mkan lawas buang air besar

5y trước

Betul tu. Beli dia saje je sis x yah beli set

Phytonatal nonaroguy..

Doctor sy provide Duphalac.

5y trước

Berkesan x sis mkn ubat nie...

Minum susu tahik lembut

Sy ad dgr.. Mnum nona roguy tp tk igt yg mne 1.. Mmg rmai ckp bgus sgt tuk org yg tkut nk mmbuang sbb najis jd cair.. Tk trsiksa nk mmbuang. Tk perlu teran.. Sy dot testimoni pon dri kawan yg guna nona roguyy

5y trước

Aammin.. Sama2.. Moga dprmudahkan jgk urusan 😊