Ubat memgandung

Salam, saya mengandung 7 weeks, doc bg ubat ni.. n lepas seminggu mcm tu sy berak berdarah.. adakah ubat ni tak kena dgn badan saya? Perlu teruskan makan ubat ni atau tak? Saya checkup kerajaan.. taktau nak call siapa.. mohon pencerahan ada yg tahu tak.. tq first baby takda ilmu sgt..

Ubat  memgandung
1 Trả lời

jika puan rasa tak sesuai dgn ubat ni puan bgtw doc or misi yg jaga kita d kk.. nnti doc akan tuka kn kita dgn ubat yg sesuai..serta bykkn minum air kosg ye spnjng kehamilan supaya badan tidak mengalami hydration😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya..aamiin