Zincofer

Lps mkn zincofer, kepala dh berpusing dan loya2x..spe ada pengalaman gini? Knp ye? Doktor kk suruh mkn ni.. ??

31 Các câu trả lời

Minta tukar. Kata sy xbole mkn zincofer. Nnti kk akn bg ubt lain. Iberet contohnya

Tkut x sesuai. Refer doc and ask for different prescriptions if possible

Itu biasa..sy pon macam tu dulu..seeloknya makan sebelum tidur..

5y trước

Sama2 puan 😉

Saya pom xleh mkan pening sekarang saya makan obamin

Muntah semua makan zincofer.. 😂

Minum air banyak

Sya makan sblm tdo..Alhamdulillah ok..

Better makan lepas ambik makanan berat. Contoh nya lepas lunch. Sbb saya pun mcm tu jugak. Tp bila tukar waktu makan ubat tu, dah takde rasa pening mual tu dah

Saya xleh makan, tukar dengan obimin boleh makan

Ada kwn yg preg dapat ni juga, biasa diorg makan sebelum tidur. Kalau tak tahan sgt (muntah/pening terlampau), boleh minta tukar dgn nurse (obimin,maltofer, iron tablet).