Minum air gula

Assalamualaikum, saya nk tye ,bulan lps saya ad mnum air gula, bcaan sblum mnum air gula 4.77..tapi knapa bcaan lps 2 jam jd 4.40 yea?rendah dari first😅saya fstime prgnant jd xtw sgt. Kalo jd mcm tu normal ke yea atau ad maksud lain..tq mommies smua🥰

3 Các câu trả lời

xpasti sis..tapi kalau bacaan 4lebih tuu Ikutkan normal aje..Tapi xpasti sebab sis cakap tadi result rendah dari yang masa puasa tuu..Sis bolee tanya doc ye untuk kepastian

cantik nie sis.sama dgn saya punya result ogtt.tp kalau sis ada rasa lapar ke,getar ke kena makan cepat2.takut rendah gula dlm bdn sis.

Kalau doctor tak cakap pape tu normal lah kot. Kalau ada yang tak normal, doctor akan inform