Tiada Rezeki...

Lewat haid..check UPT positif...pegi hospital doc sahkan 5 weeks...tiber2 period..?... pegi check doktor ckp kandungan xmenjadi...?..

28 Các câu trả lời

Sy doakan semoga ade rezeki awk lagi lepasni utk pregnant smpai baby slmt dilahirkan nnt. Jangan sedih ya. Be strong. Jaga diri 😊

1st trimester memang kena jaga elok2..jaga makan, jaga aktiviti, banyakkan berehat..tapi semoga puan diberi rezeki..

5y trước

Terima kasih sis...❤

sma jd mcm sy..time awl puasa.. rito...skrg alhamdulillah Allah gnti smula ...n dh 16w skrg

Sabar ye sis..ada rezeki lain yg sedang menanti..sy pn pernah alami bnda yg sama..

Sabar yee sis.. Belum ada rezeki kita.. Insyallah ada tuu.. Kuat n sabar yee .. 💪

5y trước

Mudah mudahan...In Shaa Allah 😊

Chemical pregnancy tu. Upt +ve pastu period. InsyaAllah ada rezeki lain pasni.

5y trước

In Shaa Allah aamiin 😊

Sabar tau sis.. Insyallah ada tu belum masanyerr.. Kuat tau💪

Pi hdpital cuci...supaya dpt baby baru...semoga dipermydahkn

rehat byk2 ye...xpe,ade rezeki lg pasni.doa byk2..😊😉

Sis ada simptom pregnant jg ka.. mcm breast sakit.. dn muntah?

5y trước

Ada....dan mmg doc da sahkn pregnant...lepas period terus hilang simptom tu smua...