UPT Positif

Sorry, nk tanya semua. Sy baru 4 hari lewat period. Sy check UPT Clear Blue tu pagi tdi, resultnya ckp 2-3 weeks which mean 4-5 weeks. Betul ke. Sebab period sy x regular 😅

UPT Positif
9 Các câu trả lời

tahniah. nti scan boleh tau berapa minggu dah pregnant. bgi tau je period x regular.. dr scan boleh dpt tarikh due date..

means period x regular tu mcamana.. klu da lewat 4 hari period mesti taw last month bila last period.

4y trước

kitaran period xtetap biasa pling pendek dlm 33 hari...panjang 40 hari

jumpa doc, kalau scan boleh detect tarikh last period.

Alhamdulillah rezeki..terang line tu..

InsyaAllah, positive. Tahniah

positive tu sis tahniah..

positif tu sis tahniahh

tahniah sis ♥️

Tahniah sis 😍