Check doc

Lepas test upt +ve boleh terus pegi check doc ke untuk confirmation?

3 Các câu trả lời

klau mcm sy hritu..lpas dpt tahu +ve trus gi kk..sbb first time pregnant.. mse tu bru lmbt 4hri period.. lpastu doc sruh dtg lg 2minggu sbb mse tu bru cngt lg so +ve tp weak.. dh pergi lps 2minggu.. skali lg nurse sruh dtg 2minggu lg..tnggu 8mnggu plk..bru scan sbb tkt scan awl2 xnmpk

kalau awal sgt takut tak nampak. nak cek early pregnancy boleh ke swasta dulu. nak ke kk blh tapi kena tanya sama ad boleh walkin atau perlukan temu janji

Klo awal lagi takut xnmpk, boleh je klo nk g scan swsta,pastu klo g kk ad y suruh buat bku 8-12 w nnti, cm sy 6w da bukak nurse suruh