Positif hamil ?

Hai semua saya delay period baru satu hari tapi terasa nak check upt . Then keluar result macam ni . Comfirm pregnant kan ? Then apa next step ye ? Nak kena bawak upt ni pegi klinik ke untuk sahkan ?

Positif hamil ?
2 Các câu trả lời

alhamdulilah tahniah puan ...biasa tak pyh bw upt ni..nnti dkt sana akan buat sesi urine test tuk confirmkan yg kita hamil...t8 care..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

pi klinik swasta scan sis..kalau dh comfirm baru pi buka buku pink di kk