Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!

Lama lagi je due date anda, Ibu? Jom lah kongsikan dengan kami kot ada yang sama tarikh dengan anda! Hehehehe... Sementara tunggu due date tu persiapan bersalin dan persiapan barang newborn macam mana pulak? Haa, berapa % je yang anda dah sediakan?

Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!
59 Các câu trả lời

due date 5.3.24..gdm jgk..jika xsakit 4hbln kena serah diri d hospital utk induce..sakitttnya induce semoga di permudahkan urusan saya dan mami² semua Aamiin.

Due 28/02,persediaan bag hospital baby dan mommy dah standby.Semoga di permudahkan urusan bersalin n selamat ibu dan baby 🤲🏻🤲🏻😇😇😇

5mo trước

Masa kandungan dah masuk 8 bulan,sebab husband tak nak beli awal sgt.masuk 8 bulan baru beli kelengkapan baby,alhamdullilah walaupun rasa mengah berjalan bawa perut tetap kuatkan diri juga.Tapi ada juga yg beli brg baby start 6 bulan.Bergantung dari bajet jugalah nak beli awal atau camna.

Alhamdulillah semua sdah siap Due 13/3 tapi perut dah turun sngt sudah 3 hari rasa sakit2 manja jk semoga di permudahkan segalanya ☺️☺️☺️

deudate 5.5.2024 lama lagi barang2 dan sedia la risau terberanak awal semoga mumy2 yg dah nak tunggu hari tu semua selamat melahir kan anak2 tersyg ye

bulan 4 pada hari raya. brg baby saya dah siap semua beli dri shopee masa sale setiap bulan beli skit2. jimat bnyk. cuba bag ke hospital blum pack.

31/5...br beli brang sikit je sbb risau kne than wad nt x de sape nk tlg bsuh.. Uri dekat bawah n jntung sy plak laju..ulang alik g hsptl je...

due 22/3, blom prepare dalam beg lagi tapi dah settle beli barang semua hehe.. nervous bila menghitung hari sbb first time ni 🫠

Due saya 17/3 Skrg daa 34week , saya harap baby kelua laa lps 37week , doakan saya selamat bersalin dan dipermudahkan segala nyaa .

5mo trước

due kite sama sis😅,tp sybkne serah diri awl 2 mggu...gdm on ubat

due sepatotnya 5 mac tp dktor dh ks tarikh utk induce 19hb Feb sbb bby beso..X de gdm pn..dh 3x mnum air gula sume normal..

semoga dipermudah urusan bersalin untuk ibu2 yg sedang menghitung hari