Due date 1/8. Dah boleh start beli brg ke belum eh? Ke masih awal?

Persiapan barang

20 Các câu trả lời

Pengalaman dari anak sulung dulu beli la awal sbb makin sarat makin penat nak keluar beli barang, balik nak membasuh lagi pastu nak packing2 beg hospital simpan dalam kereta lagi takut tiba2 terberanak awal. Saya haritu masa anak sulung masuk 4 bulan dah beli barang sbb dokter pesan simpan siap2 barang hospital dalam kereta and yes saya kena warded terus and induce. Buat awal2 ni tak penat sngt. Saya due 8/8 dah beli barang sikit2 itu pon tak larat nak jalan sbb kaki makin bengkak.

Sy pun due awal bulan 8..tpi 5hb..tapi sy start survey juga n beli sikit2.. Nnti Xde la rasa Sgt nk beli sekali semua...beli sikit2 pun dh brp habis.. Yg penting beli untuk packaging bawa hospital.. Tu yg penting..kena prepare awal2..

saya 25w bru start beli sbb ada duit sikit. rasanya beli je sikit2 kalau nak bila ada duit sbb nt da sarat, xlarat da dan nak kluar duit dlm jumlah yg byk dlm 1 masa itu akan buat kita stress. ok sja start beli bila ada bajet 😁

sama due date kita sy beli dr awal lg sikit2 sampai skrg..ikot bajet kita tu beli sikit2 setiap bulan..Semoga kita dipermudahkan segalanya amiinn yarabbal alaminnn insya Allah 😊

sy due 20hb tp sy req minta doc bersalin 1/8. brg mmg xde plan nk beli. sbb nk recyle je mn yg ade .. plan akhir pertengahan bulan 7 baru nk siap2 kn brg.

saya rasa pon mcm nak start beli brg sbb mcm2 da skrg, tiba2 td da start uri kt bawah so kne prepare awal lah nmpk nye. btw saya gdm on diet lg

kita due 3/8 tp blum bli apa² lgi.silap sy buang brang kakak² n abg² dia ingt xmngdung dah😄ckp 4org tp allah bg trma sja la.tahu prgnt ni pun 3bln dh 😅

2mo trước

due kita sama, saya bru scroll scroll shoppeee tiktok je. hahahaha start beli sesikittt dah huhu

awl bln 8..mgkn akn brank awl lg bln 7 huhu...dh blh bli sis slow2...kot2 ad sebarang kemungkinan..brg dh ready..mcm sy ank 1&2 38w kluar..

saya due 24/8 . saya dh beli sikit2 baju siang dan malam. tak kemas lagi. nanti dah nk dekat2 due tu boleh simpan siap2 dalam kereta☺️

Saya dh siap packing sikit2 dalam beg. Settle awal2 perut makin besar makin tak larat rasa nk buat kerja + cari barang. Due 19.8 ni😆