Due date May 2024

Hai ibu2 semua, ada tak ibu yg due date sama macam saya? Dan bersalin di HKL. .Persiapan bersalin da complete ke tu? #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Sy..😌 bersalin HTA buat kali ke dua… Alhamdulillah dh complete packing semua, due 9/5 now 33w6d😇

3mo trước

okay sis. . thank you atas info😊

Saya due 6 May tapi dapat tarikh serah diri 14April. Barang semua siap dahh.

3mo trước

haah pakar hta bagi date, saya sebab darah tinggi and sekarang dr syak baby kecik juga. Puan baby kecik berat brp ya? and brp week dahh

smalh.due bln may✌️sekrg daa 33week..blum complete lg...

3mo trước

☺️ slow-² tp be safe sedia awal ye sis.. lg nk raya nty busy.. tkut x sempat, last minute kelam kabut😂