First time mommy - Due date 25 Oct 2020

Mommies! Siapa due date lebih kurang? Apa persiapan yg korang dah buat eh? Dah beli barang baby ke?

35 Các câu trả lời

Sy guna list ni sis, y dah beli sy tnda, sy buat group wsap barang baby dgn husband,, brg dah beli smua sy letak situ skli total, ape2 tips ke y sy rse husbnd perlu tahu sy shre situ, memula die tye sy ckp sng stu brg bby je xde la klo wsap bercmpur, klo ad brg best ke sale ke kt shopee sy paste link kt situ nt sng tgk balik

31/10 semua dh ad cuma belum dibasuh😅 baby coat n almari pakaian baby suami kata nk buat.. Tp tu la... Xde nmpak lagi ni😂 betapa main2nya kami😂😂 -babyfirst

4y trước

Sy dh selamat tengok dunia.. Dengan ayhnya skali bangun jaga bg susu😂

sy due 29/10 brg baby dah complete. cuma beg hospital je tggal topup brg sikit2 nk bli.. insyaallah 1st baby moga yg dlm ni semuanya dipermudahkan 😊

17/10 barang baby dh complete. pantang je belum settle lagi.beg hospital pun tk packing lagi ,taktau bila nk buat sebb still kerja 😅

sy due 23 oct 2020... dah siap beli brg dah.. sebab takot xlarat nk g beli brg dah.. ni pun kalau jalan lebih sikit dah semput.. huhuhu

4y trước

sama due date sis..cuma sy ta prepare ap2 lgi..hehe

Saya 29/10.. masih tak siap apapa lagi .. suami pun dari start pkp bulan 3 belum jumpa lagi, kerja sg..ni masuk anak no 3 ..

19/10 #firstbaby juga .. nxt week 34w strt packing bag hosp da.. brg baby mostly beli online je sng ☺️

Sy 24/10.. Brg bby n brg pantang dah complete.. Beg hospital pun dah dlm kereta.. 😉 1st bby..

Saya due 13/10 alhamdulillaah dh complete semua tunggu nk masuk kereta je hee

29.10.2020...alhamdulilah...90 peratus dh siap persediaan 🤗🤗