nak tanyaa mommy" yang dah bersalinn

lagii 2harii 40mingguuu , due lahh 7/7 . kalauu dah nak dekatt bersalinn , memangg anak akan jadi kurangg aktiff ke ? sebab selalu pagii" anak dahh tendangg" . tapii hari nii macamm diamm jee . diaa kurang aktiff sebab ruangan diaa makin sempitt or kenapaa yaa ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

Sy baru 38mggu 6hari pun baby gerak x kuat sngat .. lembut ja gerakkan dia skrg. mgkin ruangan dah sempit kot. Sy baring mngiring Dan pgang perut supaya dpt rasa gerakkan baby... ada rasa tp x sekuat sblum ni