binggung

Tanda" keguguran memangg haruss keluar darah kaa ? Kalo endak kluarr bagaimana ? Please jawab binggung nii.. perut mau masuk 4 bulan, tapii perut blum besarr punn, memangg bgituu kaa ? Morningg sickness punn hilangg daa

1 Trả lời

Sis ada checkup rutin di klinik?

5y trước

Ndak tau laa sis.. saya punn herann umur kndungan saya 16 minggu baruu mau bklinik.. ntahh laa ikut saja cakap dr tuu,mudah mudahan laa smua ndakda apa"... memangg blum nmpak baby bump ka kalo masii 3 bulan.. sbb perut nmpak kecik je, macam ndak mngandungg.. 😅