sedih

Ku arus kuat... Ank surga ibu 8week je syg brda dlm rahim ibu... Hri ini syg dh tiada... Ibu gn walid trima takdir yg tlh tuhan tentukan utk ibu dan walid... Mungkin hri ini tiada reski ibu .insyaallah lain kli msih ad kn.... Walau pun sdih ugk ank pertama kn...

2 Các câu trả lời

Innalillahiwainnailaihirojiun.. In sha Allah, setiap kejadian pasti ada hikmahnya.

Innalillah. Takziah sis, semoga Allah kurniakan zuriat soleh dan solehah.

5y trước

Trima ksih aminn