selesa tak kalau ada yg mendengar?

Kt umah mak mertua sy..bilik kitorg dgn adk bradik yg lain dekat2..sblh2 jer..dorg sembang dlm bilik dorg pn kami boleh dgr dgn jelas..so tiap kali sy bersama dgn wife sy memang konpem org sblh boleh dgr..mase baru2 kawen dulu malu jgk..tp lame2 ade perasaan lantak la..aku buat benda halal..x suka cover2 sbb xleh nk feel..kakak ipar sy pernah jgk gurau dgn wife sy dia ckp sampai satu kampung eh boleh dgr korg buat projek..hahaha..so bg korg sume camne? Benda tu biasa or luar biasa?

6 Các câu trả lời

Kalau saya malu lah jugak kalau orang lain dengar hahaha macam bilik saya dekat rumah parents pun kadang boleh dengar dekat luar kalau cakap kuat sangat.. Setiap kali bersama dengan suami dekat rumah parents saya memang control habis lah suara sampai tertutup tutup mulut dengan tangan hahaha suami selalu gelakkan saya waktu tu 😂 sebab dia jenis tak kisah sangat haha.. Bagi saya ikut pada orang lah, setengah orang tak kisah, setengah orang malu.. Lagipun benda dah halal kan bukan buat maksiat ke apa.. Cuma kalau dengar dek yang belum kahwin tu maybe kurang senang lah kut

Bagi sy bagi org yg suda berkawin itu adalah normal , Dan xperlu Malu sebab itu semua juga perlu lakukan apabila Kita suda halal , tapi utk yg xnormal bila org yg Belum berkawin dengar itu xbaik bagi mereka ...

luar biasa, perlu privasi. pindah lah kalau boleh

Knpa sama 😅

4y trước

Dia post dua kali la kot. Satu dkt just mums. Satu lagi dkt random talk ni.

sbb itu adlh rahsia antara kita ngn pasangn

bagi pndpt sy kurg selesa utk org lain dgr msa kte besma dgn pasangan