GDM week 17 with pcos

Korg ada tips x nak makan tanpa gula naik mendadak? Skrg bacaan setiap kali makan 5 sampai 7, tp kerap betul lapar ni.. mcm mana eh

1 Trả lời

kena kurangkan nasi sis and elakkan yg manis lebihkan minum air putih sahaja...dlu pun saya gdm juga saya just kurangkan nasi tpi makan dgn kerap takpe yg penting portion sikit dan lagi bagus makan buah yg low sugar la...selalu kalau buat check up drh saya mesti rendam Pucuk betik dlm air and minum insyaallah semua ok...