Kandungan 7 bulan berat naik mendadak

Saya ada gdm tapi saya rasa saya makan mcm biasa sebelum2 ni jugak tapi start masuk 7 bulan berat naik mendadak sampai 3/4 Kilo ..Nnti Nurse Atau Dokter Mesti Membebel ..Macam mne Yeee ada tips tak

1 Trả lời

mmg dorg bebel sbb naik lbih 2kg .. kena tgk berat baby mcm mana .. if berat sis naik disbbkan berat baby naik byk dorg mmg akan bagi tarikh bila serah diri .. tpi kalau berat baby x naik tu pon dorg akan bagi tarikh jugak .. kena try ubah pemakanan sis