mommies

Klau nak amik bacaan bsp takleh tido ke ? Haritu lepas cucuk insulin , tido terus tak mkn , bacaan drop sampai 2.8 .. harini lepas bfest , tido .. bgn pegi cek bsp bacaan naik sampai 8.6 ?

2 Các câu trả lời

Kalau x mkn, bsp x valid sbb reading jd low.. insulin dh bind dgn semua gula yg dia boleh bind.. kalau tdo lepas mkn, kita kurg gunakan tenaga, jd gula tersimpan je dlm bdn, bacaan akan tinggi..

Oh mungkin bila cucuk then tdo, bdn xbekerja. Itu yg kadang drop, kadang naik.

5y trước

Mungkin la .. sbb pnh bile cucuk pastu tak mkn sbb pnt sgt terus tido .. bgn2 drop sampai 2 .. pastu bile pg biase bgn masak utk jual , bfest skali .. bile misi ngade2 konon takleh amik bsp sndri tkot tipu , so kne tahan sampai kol 8 .. balik klinik , cucuk , mkn pastu tido , bgn tu terus naik sampai 8.6 🤦