Mcmne ibu2 'wean off'?

Kita nk wean off tapi mslh terbesar anak xnak susu formula😥.. baby girl sthun 11 bln.. mcm2 susu dah try.. dia juz nk susu kita je.. sapa2 boleh bg pndapat n cdgn? help me

2 Các câu trả lời

susu fullcream dah cuba? anak saya minum yg dalam kotak kecik tu. brand marigold, fernleaf. kadang2 mmg dia akan teringat nak susu, tapi cuba distract dia, ajak main ke. masa dia tidur, suruh suami tidur kan. pujuk tepuk dia ke. saya belum wean off lagi, tapi saya dalam fasa nak kurangkan dia menyusu tulah.

1y trước

tq ibu sudi nk balas soalan sy.. sy dh try susu kotak.. full cream, fresh milk.. perisa coklat, strawberry,pisang sume dia xnk.. bru2 ni suami jga dia time mlm sbb sy keje syif mlm.. sblm ni mmg bg susu EBM sy.. suami tuka bancuh susu formula.. nages2 xnk.. last2 minum air masak.. cian jgk kt dia😭