sy dah 3minggu xbreesfeed ank saya.. sbab susu saya dah kurang..tapi klini susu saya kuning+melekit

kenapa ya susu macam tu.? anak stahun 2bulan..saya bekerja..

sy dah 3minggu xbreesfeed ank saya.. sbab susu saya dah kurang..tapi klini susu saya kuning+melekit
1 Trả lời

tu mcm kolustrum susu.y ptt mula2 keluar mmg khasiat tggi utk baby. pn boleh try jelly nufiya utk milkbooster www.wasap.my/60129876070/jellynufiya