Asyik muntah jer..

Ank umur sebulan lebih..21/6 ni genap la umur baby 2bulan..susu badan ada tapi xbrapa meriah..so sy tpup dgn susu fm lactogen..sejak 2 3minggu ni law minum habis sebotol je..dalam 2 3saat macam baby akan muntah balik susu tu sblum sendawa..tp xbyak la..so normal ke mcm tu..

1 Trả lời

Sama lah mcm anak saya. Lately ni dia tak byk minum susu. Tapi saya mmg fully susu formula sbb susu saya tak keluar. Mungkin anak awak dah over feeding kot tu since dia susu badan n susu formula kan? Tu yg dia keluarkan balik.