Tidur baring vs tidur duduk

Kenapa bila sy tidur baring, tiap kali nak tukar posisi mesti sakit kat bahagian vagina tu. Selalu terjaga dari tidur. Sampai satu tahap, sy kena angkat kaki sy guna tangan slow-slow semata2 nak betulkn posisi tidur tu. Tapi bila tidur duduk, tak rasa sakit pun. Dari 35 weeks hari tu lg. Sekarang dah masuk 39 weeks 1 day. Masih lagi dgn masalah yg sama..

1 Trả lời

Hmmm x sure. Maybe posisi baby kot. Kalau rasa x selesa sgt better check dgn doctor sis. ☺️