Sakit pinggang

Sejak 32w skrg nak masuk 34w rasa sakit pinggang dgn belakang bila baring atau nak tukar posisi semasa tidur buatkn saya rasa stress susah nak tidur lena kadang rasa nak nangis pun ada.. rasa sakit sangat2 bila baring lurus tu nak mengiring pun sy amik masa huhuhu..

2 Các câu trả lời

sama. sy masuk je 36 week da xboleh tidur baring cm biasa. mlm perut mengeras mcm batu boleh kata spnjng malam. dan sakit pinggang mcm sengugut tu. nak boleh kalih badan tu tuhan je tahu sakit dia. sekarang tgh fasa pujuk baby jgn keluar awal sgt, tggu at least cukup 37 minggu baru keluar sbb rasa mcm tak lama dah ni 😅

3mo trước

Kan sis.. sy bila dh baring tuu terus rasa tak bole bangun dh rasa sakit pinggang tuu tak bole nak gerak langsung.. kadang minta suami tolong angkat duduk balik atau mengiring.. semoga kita dipermudahkn urusan bersalin nanti amin..

Saya rasa mcm ni juga, lama2 kelengkang pun sakit. 35w semua tegur perut dah jatuh. Malam terseksa sgt nak pusing mcm mengah sgt. 36w turun tanda darah & bersalin. Mujur baby dah 3kg takde kene cucuk dexa 1 malam je kt hospital