Posisi tidur trm 3

Boleh share tak posisi tidur yg selesa. Mana tahu ada tips😅.. Tidur kiri/kanan tak selesa bila kepit kaki tu.. Tidur bersandar/duduk ok ke? #firstmom

5 Các câu trả lời

betul la dh jalan trimester 3 ni tidur kiri kanan tk selesa tido telentang ada juga sesekali sbb rasa sesak last last tidur rehat sekejap sekejap bersandar dengan bantal then letak bantal bawah petis Alhamdulillah ade ok sikit,klo berbaring semua serba tk Kene😅

2y trước

Ye asal baring semua tak kena.. Kalau terlentang ja baru rasa selesa rehat sikit tulang blakang tu.. Tapi takut plak kalau lama2

saya kdg2 tidur bersandar, kdg2 tidur terlentang.. masuk 3rd tri ni mmg tiada posisi yg sy betul2 selesa.. hnya rasa selesa utk beberapa jam kemudian terjaga semula..

2y trước

Tula kan.. Kadang2 sakit juga tulang blakang ni

boleh cuba tidur mengiring, pastu letak bantal bawah perut. bantal kecik & selesa

Sy tdur duduk. Bersandar. Itu je yg selesa.

Saya tidur duduk hahaha. Itu je yang selesa

1y trước

Saya sandar kat kepala katil. Kepala katil saya jenis yang lembut. Kat bahagian pinggang tu saya stack bantal bagi selesa.