BABY KURANG GERAK

Kandungan sy dah 6 bulan . Sebelum ni baby aktif . Masa sy tidur pon sy boleh rasa dy brgerak . Tp sejak dua hari ni , baby sy kurang gerak . Bila ckp dgn suami yg baby kurang gerak , dy cakap baby tidur ? . Betul ke ? Ermm risau . Dah puas dah ngereng ke kiri kanan , tp kurang gerak mcm sebelum ni . Mmng mcm tu ke ?? Perlu tak sy jumpa doktor ?

13 Các câu trả lời

Saya pun 6bulan. Mmg blh rasa baby kurang aktif dari biasa sbb saya puasa. Perut pun keras tegang sgt. Esok tu saya pegi scan dan xpuasa dah.