BABY KURANG GERAK

Kandungan sy dah 6 bulan . Sebelum ni baby aktif . Masa sy tidur pon sy boleh rasa dy brgerak . Tp sejak dua hari ni , baby sy kurang gerak . Bila ckp dgn suami yg baby kurang gerak , dy cakap baby tidur ? . Betul ke ? Ermm risau . Dah puas dah ngereng ke kiri kanan , tp kurang gerak mcm sebelum ni . Mmng mcm tu ke ?? Perlu tak sy jumpa doktor ?

13 Các câu trả lời

Omg..me too.. xtahan dah..nak p klinik juga lpas ni..risau bila baca post pasal baby x active ni.. sya xpuasa..

4y trước

Btul sis..hehe..itu la juga yg sya fkr.. sya ckp xpe la org lain puasa.. sya xpuasa.. anak lbh penting..kita xtau anak kat dlm cmna..

Sama dengan saya sis..dah 6 bulan juga,pun dia kurang gerak..terfikir juga nak jumpa doc...

4y trước

Tak payah la puasa sis...Sian baby...cakap2 pasal baby kurang gerak...baby saya dok gerak2 pula Dari tadi..😅..aihh tahu2 mommy dia dok cakap pasal ni...

pegi jelah klinik or hosp sis..jgn tgu2..kita tak nmpak kt dlm mcm mana..