Doa untuk ibu dn baby

Kandungan sy bru masuk 35 mgu tapi semalam air ketuban sy dh pecah sikit. Siap siap pi hosp terus admit. Sy dgn husb positive covid. Dr smlm smpi ptg ni belum ad sakit contraction lg, air ketuban pun takde turun lps mlm td. Doakan sy selamat bersalin kalau betul dah sampai masa. Terima kasih ibu2 semua.

9 Các câu trả lời

Pecah byak ke.. Sy leaking sikit je, cek bwah 1cm.lepas admit 1hari dah xde bocor. Pastu blh balik.. Tp kerap kluar lendir putih telur kental2 mcam tu. Klau boleh mmg xnak time 35minggu cmni bsalin.. Sbb xde org jaga ank2 yg lain dekat rumah😭

2y trước

Oo..moga dipermudahkan segala urusan ye..

Saya nak tanya. Macam mana nak tau air ketuban kita leaking or keluar sikit ye? Takde pengalaman lagi. So taktau. Semoga kedua2nya selamat dan dipermudahkan urusan. Amiinn

2y trước

Saya punya tuh sikit je sebab leaking. Kalau pecah dia macam bunyi “pop” terus basah kain. Makesure pakai pada lepas tuh sebab na kira banyak mana dah air yg tumpah.

smoga dpmudhkn bsalin dh smbuh dr covid...awk dh booster ke?

2y trước

Belum, sebab masa arahan utk booster tuh saya dah 3 bulan pregnant. Tgu dulu lah.

moga dipermudahkan ye...bacalah doa nabi yunus..insha allah

stay strong dear, no worries will keep u in my prayers

semoga dipermudahkan urusan mommy 🙂

semoga dipermudahkan.

Moga dipermudahkan

🤲🌻❣️

2y trước

Terima kasih atas doa nya