Air ketuban pecah 39w4d

Bismillah, air ketuban pecah mse sy baring 11.30pm and rush to hospital, mujur suami ada cuti dah standby. Bukaan bru 2cm so doctor bgi mse 24jam utk bersalin atau induce. Contraction pun makin kuat.Mommies doakan saya yaaa dipermudahkan bersalin anak sulung. Terima kasih #firstbaby #duedate1/9

1 Trả lời

semoga dipermudahkan segala urusan sis🤲❤️ due kita sama 1/9 xp belum turun tanda lagi harap ii baby maw keluar sebelum 1/9 ni la...risau overdue sbb nurse kk dh bg tarikh serah diri kalau xberanak jugak 😌

1y trước

due Sya 2hb 9 ni harap nda Smpai sbb nurse ckp pun kena serah diri jugak klw Blum bersalin..harap lah d permudahkan semua😄