Mohon doakan saya🤲🏻

Air ketuban pecah ngam2 37weeks harini 11.45 mlm td Tp bila check xde lg bukaan Due date 30/7 Mohon doa dr smua agar urusan sy dipermudahkan🤲🏻 Rasa sakit contraction tu ada sikit2 Moga cepat bukaan jalan😂 #babyrayahaji

2 Các câu trả lời

Salam mommy. Moga dipermudah bersalin ya. Banyakkan berdoa. Kadang bukaan lambat buka. Saya pun ada pengalaman bukaan lambat buka. Tapi kalau tak tahan sakit contraction tu. Terus inform doc ya.

SemOga d permudahkn urusan sis ya