NAK Tanya

Kandungan saya dah masuk 4 bulan .. tapi x nampak lagi besar dia .. sebab selalu tengok orang 3 bulan pun dah nampak .. kenapa ye ke sebab faktor kurus dan tinggi ?

48 Các câu trả lời

Sy pun nk masuk 4 bln puan. Perut masih x nmpk. Kalau dlm train mmg org x bg duduk 😅

5y trước

Hehehe... Selagi larat sy berdiri. Tp kalau rasa mcm x blh nk berdiri lama mmg sy minta duduk. Yelah org pun x nmpk perut kita kan.

Sy pun 4 bulan jgk , nurse tegur ..perut kecik ja ..tkpa jnji baby sihat😍😍

Saya 6 bulan baru nmpk awak.. Skrg dh 8 bulan pun perut mcm bru prgy je 😅 tak pe..

Itu antara faktor..sy pn tggi..tp berisi..3bln nmpk dah bby bump..sabar ya awak

Saya 7month+ bru bby bump muncul ..bru org perasan eh awak mengndung ke hehe

Takpa sis. Janji baby sihat. Kdg perut besar tak menjamin baby besar pun sis

5y trước

Ok welcome. Sbb sy dulu first baby perut kecik. Tapi alhamdulillah besar

normal 😂 santai jak.. tunggu la kandungan da 8month bsr la tuh ..

5y trước

welcome sis.. takecare

Tengok badan sis, macam sy 6bulan orang cakap dah 9bulan 😁

Sy 6 bulan baru nampak sikit perut. Yang penting baby sihat2 sis ☺

5y trước

Kan2 .. hihi ok2 tq ya ☺

Tengok pada badan masing2 sis.. janji bby dlm sihat 😊