Perut belum nampak.

Memang selalu nya kalau first pregnancy perut lambat nampak even kurus ? Perut nampak mcm biasa. ? Kandungan dah nak masuk 3 bulan.

45 Các câu trả lời

Mmg gtu sis sbb kurus dan first pregnancy kan. Perut baru nk start meregang. Sy 7 bulan haritu pun xnampak sgt lagi perut. Kalau org sentuh baru tahu ada baby sbb rasa bulat gtu. Kalau tak, org igt sy xpreggy pun😂 Tp start 6 bulan tu dah nampak laa cuma tak sebesar perut kawan yg preggy 6 bulan jugak masatu. Maybe faktor badan kecil kurus kot

Saye pn normal mmng org yg kurus.. dan mngandung pon perut 8 bulan stgah baru org trsedar sedar.. tpi kalau sye dduk tu still org x perasan jugak 😅 bile perut msuk 9 bulan lebih tu baru nmpak ketara maupun dduk or brdri 😂 tpi still ade org mengorat lagi😅 bahhahahahahaha.. pelik2 la org skrg ni

Setiap badan lain2 kot. Jangan risau ya. Saya 2 bulan dah nmpak perut. Jeans tak boleh pkai dah. Terus pkai maternity pants smpai la skrg nk pkai seluar pun tak selesa dah. Kwn saya 2 bulan pun tak nampak apa. Jealous jugak. Dia still boleh pkai jeans, bdn kurus je.

Saya sampai nak beranak pun perut still tak nampak. Doktor sendiri cakap perut kecik saja tapi baby sihat dan normal. Tup tap tup tap, sesudah beranak. Amin. Baby sihat walafiat. Berat 2.63 kg. Sekarang dia masuk 5 bulan lebih dah. Makin gendut. Kuat susu 😂

First pregnancy 5 bulan pun xnampak ketara perut sy, msuk 7 bulan baru nampak besar.. dan ni second pregnancy sy, baru 4 bulan perut sy dah nampak 😹 ghisau pun ada sbb first dlu xnmpak lg.. apa2 pun enjoy.. 🤭

ᴮᴵᴬˢᴬ ᴸᴬ ᴷᴸᴼ ᴶᴱᴺᴵˢ ᵞᴳ ᴾᴱᴿᵁᵀ ᴷᴱᶜᴵᴷ ᵀᵁ ᴹᴱᴹᴬᴺᴳ ˣᴷᴬᴺ 6ᴾᴬᴷ.. ˢᴱᴰᴬᴿ2 ᴰᴬ ᴮᴱˢᴬᴿ... ᴴᴵᴴᴵᴴᴵ

Ikut org. Tinggi sy 157cm n berat 55kg sblm pregnant. Tiap bln pun ada naik 1kg ada yg tak. Masuk 7bln+ baru nampak perut. Yg penting ibu kena makan benda yg sihat 🤗

Saya dah masuk 5 bulan org tanya mana perut. Mengandung ke tidak. Takpe sis. Kita kurus macam mana pun, perut kecik ke besar ke. Janji anak dalam kandungan sihat selalu 🥰

Sy pun 8bulan baru org tgur ngadung ke?.. Baru npk.. Perut kecik.. Org krus kan.. Yg kdua ni pun. Dah 6bulan... Org baru prasan mgadung. Yg kdua ni lain la cikit.

Sy masa 2bln, orang da nmpak siap kata mcm bkn 2 bln, 4 bln skrang ni da muncitt sgt daa, ingat kembar🙊🙊 masa scan mggu lpas, dok kata perut besar normal