KANDUNGAN 3 BULAN

Salam Haiii……. Ada x sesiapa yg perut selalu x selesa…????…. Di usia Kandungan 3 Bulan…???….. Saya Dah Tanya Doc…Masuk Wad Pun Dah…. Tapi Doc Ckp Saya Normal Je……. Tapi Pelik Lah… kenapa sakit perut ye….susah nak tidur….. Aaarghh!….Stress Sebab xdpt jawapan 😭 Tambah2 lagi Kawan2 ckp diorang x sakit perut pun…..Aargh!..😭

1 Trả lời

sakit bhgian rahim atau abdomen sis.. klu bhgian abdomen kmungkinan sis kmbung/gastrik.. boleh mnta ubat

3y trước

iyaa . ada sstgh ibu akan kena kmbung perut msa prgnant.. sy kna msa prggy ank ke3.. gastrik & kmbung.. waktu malam yg xtahan sbb kmbung perut teruk sikit, balik2 kena pgi blik air sbb muntah2.. susah nk tdur.. dktor dkt kkia bagi ubat gatstrik jenis cecair..