11 weeks

Kandungan dah nak masuk 11 minggu. Normal kah asyik rasa sakit pinggang macam nak period? Lenguh2 semacam .. ??

60 Các câu trả lời

sama la ,saya pun 11weeks Dr kata normal janji no spotting or bloods

Sama. Saya pun. 11w hari ni. Tapi lenguh nye kemainnnn. Sakit pinggang. Tidur pun lenguh2 semua kaki betis peha. Normal ke tak sebenarnya? Nak tau jugak.

Salam sis,sy dh masok 2bulan,x buat buku pink lg, bole ke.risau plk

2y trước

G klinik berhampiran utk dapatkan tarikh appoitment.. Nanti dorang akan bagi.. Sy pun masa 7w nak buka buku tapi nurse bagi tarikh 10w baru datang sekali checkup.. Cuma dia WhatsApp sahaja utk dia buatkan buku tu.. So waktu datang tu kerja dia dah x byk nak dibuat.. Lagi pula anak ke3.. Kalau anak first mungkin dorang terus bukakan buku & checkup.. Tapi bergantung kondisi ibu juga.. Sama ada pernah ada sejarah keguguran ke apa.. Sy doakan semoga dipermudahkan

sy plk sakit pinggul,serba salah kkdg nak duduk ataw baring.

3y trước

sama.. dh masuk 11w ni mcm2 sakit, lg2 kt bontot smpaikan lenguh kaki, pas tu 2 3 hrini rsa mcm mild cramp je kt perut.. rsa xselesa, g scan baby elok je sihat, siap aktif gerak lg😅

Samelah tgh rasa sakit pinggang jgk belah kiri dkt dgn punggung , nk bngn tu kene slow2. Nk tnduk beria pn sakit dh nk masuk 12w

Saya pn rasa yg sma.. Skng neh cm cramp kat perut bila masuk 11minggu neh.. Rasa nak mngs pon ad.. Alhmdulillah kdgn smua ok..

Samaaa… rasa mcam tu jugakk. Risau dh pikir bukan2.. tapi buat aktiviti macam biasa.. and bnyak minum air. Alhamdulillah ok.

saya skt pinggang dr 5w smpi ni da 31w. doc bg ubat sapu je. mula2 ok..lama xd rasa da ubt tu. tahan je la utk bpe mggu lg ni

sama macam saya... mentua dan mak sy cakap normal. kalau sakit pinggang disertai dengan turun darah tak normal.

nak2 dekat bulan nk melahirkan...sakit dia lain mcm nak2 ada masalah kaki sembab...berdiri sekejap dah sembab..😅