Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Các câu trả lời

sis pnye ok lg npok lg prt,sy smpi 38 mgu tk npk..

5y trước

btol,lps bersalin bg susu ibu byk2 brt cpt nek..btw sy dah bersalin skrg tgh pantg..bby sy kua 1.95 jew n skrg dah 2.5 kg

Sama. Saya pun 25 weeks perut tak besar lagi 😂

5y trước

Yeke? Sama laa kita . Tp sy rsa perut sy ni dh kira besar jgk laa. Mata org kn. Susah skit serba serbi x kene 😅😂

Saya 33week..kecil sikit dr perut sis😅😅...

5y trước

Ramai jg tegur kecil perut..tp bila scan baby ok je...bru2 ne scan 32week berat baby da 1.7kg😊

Bagus lg keci sis inda sakit tulang rusuk

5y trước

Itulaa. Cuma lately ni perut menegang je. Kata org tua2 baby tu nk mmbesar tp sbbkn perut mommy ny xbole pergi kne tggu mommynya bersalin dlu 😅 xthu laa betul ke idok

Saya smpai nak branak org x prasan mgandung..

5y trước

Yeke? Itulaa. Org ni je suka berckp2 . Kita smpai dh mls nk mlyn dgr bebelan 😅

normal tu... chillax sudah jnji baby okay...

5y trước

welcome 😉 take care ya..

Kecik apa nye ..besar dah nii haahh

5y trước

Ontah laa . Mata org nmpk kecik 🤦🏻‍♀️ kita yg mmbwk je tahu, org tahu 😅 sabo jelaa dgn org ckp perut kite kecik

Bg sy dh besar tu. Hahaha

tak apa la sis. jnji baby sihat.

Kita sama sis🤗

5y trước

Kann. Sabor jelaa org mcmni. Siap ajr makan itu ini . Kita dh mkn bnd brkhasiat tp mcmtu jgk.